Maaliskuussa katetaan viljattomasti

KAMPANAJA | TUOTETESTAUS yhteistyössä Atena Kustannus Oy.

PALEOKEITTIÖ

Oletko jo huomannut, että Emmi-Liia Sjöholmin Viljattoman kattauksen saa nyt maaliskuussa edullisesti Paleokaupasta?! Näin on näreet, sillä kaunis keittokirja on Paleokeittiön maaliskuun kampanjatuote. Tarjous on voimassa vain kuluvan kuukauden loppuun saakka, joten se kannattaa käydä pikimmiten poimimassa pois. Käy katsomassa, mitä kirja sisältää ja selaamassa sen sivuja. Tai lue alta enemmän emännän ajatuksia aiheesta.

Vihdoinkin ehdin paneutua syvällisemmin Emmi-Liia Sjöholmin esikoisteokseen Viljaton kattaus! Kaunis kirja on odottanut kiltisti vuoroaan julkaisun alkupäivistä saakka, milloin työ- tai keittiönpöydän päällä, milloin sohvan kulmalla. Olen selaillut kirjaa useampaan kertaan ihastellen sen upeita ruokakuvia. Myös raaka-ainelistat olen käynyt jo aiemmin paleonäkökulmasta pikaisesti läpi. Mutta muutama päivä sitten aloitin kirjan kirjaimellisesti alusta.

Johdanto tuntui hyvin tutulta. Viljaton kattaushan on paleota! Tai ainakin mun paleoystävälliseen linjaan johdannon sanoma sopii kuin nakutettu. Voin allekirjoittaa melkein kaikki Emmi-Liian sanat. Gluteeniton jauhoseos on ehkä ainoa ainesosa, jonka sivuuttaisin. Resepteissä muutaman muunkin, esim. palkokasveihin lukeutuvat ainekset, mutta pääpiirteissään asia on pihvi. Siis ”pihvi”. Liharuokia kun…

View original post 475 more words