RESEPTIHAASTE: Spoonable Healthy Bowl

KILPAILU yhteistyössä Func Food Finland Oy / CocoVi.

PALEOKEITTIÖ

Emäntä innostui Makean puurokupin myötä nyt näistä smoothie bowls`eista ja muista terveellisistä kuppiruoista sen verran, että päätti etsiä lisää inspistä itselle ja muille pistämällä pystyyn reseptihaasteen!

Millainen on sun lusikoitava healthy bowl? Kerro se mulle ja muille Paleokeittiön lukijoille postaamalla oma kuvallinen reseptisi Paleokeittiön facebook -sivulle. Jos et ole facebookissa, niin ei hätää, voit osallistua haasteeseen myös toimittamalla ohjeen sähköpostitse.

Onhan näitä lusikoitavia pirtelöitä ja puuroja tehty aiemminkin, vaikka ei varsinaisesti healthy tai smoothie bowl -nimellä. Viimeisimpänä luomuksena kokosin makean puurokupin, mutta sitä ennen Paleokeittiössä on nähty mm. kuningatarkuppia, parsakaalipuuroa sekä lusikoitavaa mango-banaani-kurkumapirtelöä. Ihan kelpo luomuksia nuokin, mutta smoothie bowlille ominaiset näyttävät päälliset puuttuvat. Lienee aika korjata tilanne ja päivittää pirtelökupit tähän päivään. Esimerkkiä ja inspistä omaan healthy bowliin voi käydä hakemassa vaikka täältä.

Rajasin tällä kertaa haasteen lusikoitaviin terveyskuppeihin. Pohjan ei kuitenkaan tarvitse välttämättä olla pelkkää pirtelöä. Myös muut paleoystävälliset puurot pääsevät mukaan. Olivat ne sitten tuorepuuroja, kypsennettyjä tai muita lusikoitavia vaihtoehtoja…

View original post 261 more words