Tötteröä Food Labissa

TAPAHTUMA | RAVINTOLA yhteistyössä HOK-Elanto / Food Lab.

PALEOKEITTIÖ

Paleokeittiössä piti tänään tarjoilla porkkanakeittoa, mutta porkkanakeiton sijaan tarjolla onkin Tötteröä! Ihan vaan syystä, että sain eilen kunnian olla ensimmäisten joukossa maistelemassa Food Labin ”testiravintolan” viidennen konseptin tuotoksia. Nimensä mukaan tällä kertaa pääosassa ovat tötteröt eli aika hauskat ja erikoisetkin jäätelöt.

Jäätelöbaari Tötterö on avannut tänään ovensa suurelle yleisölle, joten tervemenoa vaan Helsingin Citykäytävään Tötterölle maistamaan Caminiton artesaanijäätelöitä! Mukana myös muutamat luomuvaihtoehdot! Pienempiä Tötteröbaareja avataan toukokuun lopussa muutamissa kauppakeskuksissa Coffee House -kahviloiden yhteyteen, joten jos hiukan oottelee, niin ei tarvitse ihan Ytimeen saakka vaivautua.

Makuja tosiaan oli tarjolla jos jonkinlaisia ja niihin vielä tuhat toppinkia, kastiketta ja vaahtoa päälle. Ja jos jotain ei löytynyt, niin sitä taiottiin muutamassa minuutissa nestemäisen typen avulla. Tötterö toimii myös jäätelömakujen testilaboratoriona, joten jos mielessäsi on jokin jäätelö, jota olet aina halunnut maistaa, niin pistäpä viestiä vaikka Food Labin facebook -sivulle.

Jos nyt jotain maullisesti paleoon viittaavia vaihtoehtoja eilen tarjolla olleesta valikoimasta pitäisi nostaa, niin sellaisia…

View original post 322 more words