Silja Blog Tour M/S Symphonylla

TAPAHTUMA yhteistyössä Tallink Silja Oy.

PALEOKEITTIÖ

Sain kutsun osallistua eilen Silja Symphonylla järjestettyyn Silja Blog Tour -tapahtumaan. Kävin monen muun bloggarin tapaan tutustumassa laivaan ja sen palveluihin.

Vietin oikein mukavan iltapäivän laivan kolkkia kolutessa ja toisiin bloggareihin tutustuessa. Alla pientä, lähinnä kuvallista tarinaa siitä, mitä kaikkea iltapäivä uudistuneella Symphonylla bloggareille tarjosi!

Koko laivan keskiössä sijaitseva Promenaden kävelykatu on aina yhtä vaikuttava näky. Tällä kertaa Promenadea koristivat pirteät discopallot kimalteiseen Saturday night fever -henkeen.

Symphonylle oli järjestetty itse asiassa aika kiva laivasuunnistus, jossa me, eri alojen etsimme rasteja ympäri laivaa ja keräsimme leimoja suunnistuslomakkeeseen. Näin tuli tutustuttua ympäristöön ja Siljan palvelutarjontaan kattavasti ja vähän kuin varkain. Veikkaan, että ilman tällaista omatoimista touria aika moni olisi etsinyt jonkun viihtyisän sopen ja jämähtänyt niille sijoilleen. Jo heti ensimmäinen rasti Bon Vivant Wine Barissa houkutteli istahtamaan rennosti alas ja siemailemaan kiireettömästi kuohujuomaa.

Uudessa Sushi & Co. ravintolassa pääsimme paitsi ihailemaan, niin myös maistelemaan kerrassan aivan loistavaa, tuoretta sushia. Suosittelen oikein lämpimästi Symphonyn sushiravintolaa! Sushi maistui hyvin myös mulle, vaikka en varsinaisesti sushi-ihmiseksi tunnustaudukaan.

View original post 257 more words