Vapun helpot kevätkääryleet ja kuohujuomaa Vino Nostrumilta

KAMPANJA | TUOTETESTAUS | RESEPTITYÖ yhteistyössä Vino Nostrum / Mötley Agency.

PALEOKEITTIÖ

Mitäs vappuna? No mitä, jos pistettäisiin pikkasen pinkkiä lasiin ja pientä paleopurtavaa pöytään tai piknikille?!

Vappuun on vielä hyvästi aikaa, mutta aikainen lintu madon nappaa ja tilaa myös edullisesti laadukkaat vappuviinit lasiin. Postaus sisältää alekoodin, joten jos ei jaksa kaikkea katsoa, niin kannattaa ainakin selata loppuun saakka ja hyödyntää hyvä tarjous ;)

Olemme nyt pienellä ruokabloggaajien porukalla harrastaneet näitä kuukausittaisia ruokahaasteita. Kuluvan kuukauden haasteessa halusimme hyödyntää vapun bileet! Saimme kukin haasteeseen osallistuja maisteltavaksi Vino Nostrumin toimittaman pullollisen eri (kuohu)viiniä, ja haasteena oli kehittää kuplajuoman kaveriksi sopivaa vappupurtavaa. Eri kuohupullot arvottiin haasteeseen osallistujien kesken. Minä esitin ennakkoon toiveen rosèsta ja kas, ”arpa”onni suosi kalastelijaa, hah hah! ;)

Vähän vapusta ja viineistä. Vappu tarkoittaa mulle äipän simaa ja munkkeja. Se on yksi niistä juhlapäivistä, jolloin viskaan paleota vesilinnulla ja nautin muiden mukana perinteisistä vappuherkuista. Ruokaan en ole oikein koskaan vappuna panostanut, joten olikin ihan mielenkiintoinen haaste miettiä kuoharin kaveriksi jotain juhlaan sopivaa syötävää.

Ehkä…

View original post 795 more words