Lähiruokatreffeillä osa 2/2 – Hyviä herkkuja!

TAPAHTUMA yhteistyössä K-ryhmä ja Ruokatieto.

PALEOKEITTIÖ

Tervetuloa jatkamaan emännän messissä matkaa K-Ryhmän ja Ruokatiedon tiistaina järkkäämille Lähiruokatreffeille!Eilen aloiteltiin poimimalla tärskyiltä muutamia lähituottajien tarjoamia ”oikeita” ruoka-aineita. Tänään päästään jo vähän herkuttelemaan! Sillai sopivan terveesti ;)

Suklaasta on aina hyvä aloittaa! Mäkin aloitin aamun tänään suklaalla, ja nimenomaan näillä espoolaisen Arctic Chocin käsintehdyillä luomusuklailla.

Mitä se käsintehty- tai artesaanisuklaa oikesti tarkoittaa? En tiedä, mutta yritän selvittää. Sen tiedän, kuinka itse valmistan omin kätösin raakasuklaata omaan käyttöön, mutta olisihan siinä ihan hemmetinmoinen homma lähteä sitä useammalle kaverille kans vääntämään!

Noh, nämä suklaat olivat onneksi valmiina pöydässä. Kuten ehkä jo tiedätkin, niin olen tummasuklaan suurkuluttaja. Syön sitä… liikaa, hah hah! Arctic Chocin valikoimista löytyy kuitenkin jotain jokaiselle. On vaaleaa, tummaa ja jotain siltä väliltä. Makusuklaita ja aivan käsittämättömän kauniita konvehteja unohtamatta.

Kaakaopavuista luonnollinen siirtyminen kahvipapujen pariin! Vai menikö se toisinpäin? Ei muista enää, mutta treffien aamukahvit tarjoili Helsingin Kahvipaahtimokahdessa eri laadussa. Paikan päällä tarjolla oli pehmeänpää nro 3:sta sekä…

View original post 564 more words