ARVONTA! Arctic Choc luomusuklaalla suu makeaksi

ARVONTA yhteistyössä Arctic Choc Oy.

PALEOKEITTIÖ

Hellurei, hellurei! Ja nyt lähtee! Vai miten se vanha jääkiekkokipale menikään…?

Meni, miten meni, mutta tulinpa pikaisesti vinkkaamaan facen ja instan ohella tänne bloginkin puolelle meneillään olevasta arvonnasta, jossa voit voittaa Arctic Chocin kotimaisia, käsintehtyjä luomusuklaita kertomalla vain, jotta mikä arktinen levysuklaa olisi eniten sun mieleen. Jos et ole vielä käynyt valitsemassa omaan suuhun sopivinta suklaata ja kertonut sitä Paleokeittiön facebookissa, niin hopihopi hommiin! Maanantaina 15.6. arvotaan ja silloin lähtee kolmelle onnekkaimmalle Arctic Chocin suklaapaketit =)

Emäntä toivottaa ihan mahottoman kivaa ja lämmintä viikonloppua! Yritetään heti huomenna pistää suuta makeaksi myös jollain muulla kuin suklaalla. Eli helppoa, gluteenitonta leivontareseptiä olisi taas tuloillaan ;)

Arvontaonnea Sinulle!

Seuraa facebookissa!Seuraa Twitterissä!Seuraa Instagramissa!Seuraa Pinterestissä!Tilaa uutiskirje!

View original post