Thomas Rode Andersen: FUNCTIONAL TRAINING kampanjahintaan Paleokaupassa

KAMPANJA | TUOTETESTAUS yhteistyössä Atena Kustannus Oy.

PALEOKEITTIÖ

Kuka muistaa vielä Mr. Paleon? Lempinimihän kuuluu tanskalaiselle Michelin -kokille ja paleogurulle nimeltä Thomas Rode Andersen. Kyseinen herra on myös vastuussa reilu vuosi sitten julkaistusta, paleokansan suosioon nousseesta Paleokeittokirjasta.

Minä muistan Thomaksen oikein hyvin. Monestakin eri syystä, mutta erityisesti siksi, että pääsin tapaamaan häntä one-to-one viime syksynä Helsingin kirjamessujen yhteydessä. Elämässä ei ole ehkä mitään niin hienoa kuin tavata yhtenevin ajatuksin varustettu hengenheimolainen! Meitä yhdistää paitsi paleo ja kokkaaminen (hieman eri luokissa tosin painitaan ;)), niin myös rakkaus toiminnalliseen harjoitteluun sekä lajiin nimeltä crossfit.

Kaikki eivät ehkä tiedäkään, että olen harjoittanut ammattiani viimeiset seitsemän vuotta hyvinvointivalmentajana paitsi paleovalmentaja, niin myös crossfit -tyyppisen toiminnallisen harjoittelun valmentajana. Omat treenini olen tässä elämässä valitettavasti jo treenannut, ja joutunut vamman vuoksi luopumaan rakkaasta harrastuksestani, mutta onnekseni olen saanut auttaa edelleen muita panostamaan terveyteen ja hyvinvointiin paleon ja toiminnallisen harjoittelun avulla. Lucky me! :)

No mutta, mennäänpä itse asiaan eli mulla on ilouutisia kaikille…

View original post 716 more words