Tammikuun suosituimmat (+ Froosh -arvonta!)

ARVONTA yhteistyössä Froosh Oy.

PALEOKEITTIÖ

Tammikuu on tältä vuodelta taputeltu, joten eiköhän vilkaista mitkä olivatkaan Paleokeittiön suosituimmat reseptit tammikuussa 2016!

Ennen tammikuun kärkeä jälleen yksi iloinen, ilmoitusluontoinen asia. Paleokeittiön facebookissa nimittäin jatkuvat viiden tonnin bileet! Tällä kertaa arvonnan kohteena on aimo annos hedelmää jos jonkinmoista! Helposti nautittavassa nestemmäisessä muodossa. Arvontakoneen suosikille lähtee nimittäin koko korillinen lisäaineettomia ja makeuttamattomia Froosh -smoothieta!

Jos hedelmätankkaus keskellä kauneinta(?) talvea kiinnostaa, niin käypä nostamassa peukku pystyyn! Ja kiva olisi myös tietää, että mikä Froosh -tuoteperheen jäsenistä on susta kaikkein jännittävin. Oman valintani olen paljastanut arvontapostauksessa ;)

Jos kaikki Frooshin tuotteet eivät ole sulle vielä tuttuja, niin käypä kurkistamassa koko valikoima vaikkapa täältä. Sieltä nimittäin löytyy smoothiemakuja monen monituiseen lähtöön. Vähän eksoottisempiakin. Ja lisää frooshmaisen hedelmäistä menoa pääsee tietysti seuraamaan Frooshin facebookissa ja instagramissa. Emäntä tykkää ja follaa jo, tykkäätkö sä?

Hedelmäisistä tunnelmista takaisin paleomaailmaan. Joulukuu jäi koko vuoden tilastojen jalkoihin, mutta marraskuussa lautaset täyttyivät aika erilaisista herkuista kuin…

View original post 286 more words