Viinin ja ruoan liitto – Elämyksellinen espanjalaisten viinien ilta Wohls Gårdissa

TAPAHTUMA | RAVINTOLA yhteistyössä kartanoravintola Wohls Gård.

 

PALEOKEITTIÖ

Eiköhän vaihdeta välillä vapaalle? Pistetään paleopipot ja muut ruokaideologiat hetkeksi naulaan, ja lähdetään nauttimaan oikein olan takaa herkullisesta ruoasta, laadukkaista viineistä ja hyvästä seurasta.

Koska elämä on muutakin kuin pelkkää paleota! Ja koska ruoka on enemmän kuin raakaa ravintoa. Kyllä hyvästä ruoasta ja juomasta on lupa nauttia. Omat rajat ja rajoitteet tuntien ja huomioiden. Kohtuudella. Sieltä se taas tuli, emännän lempisana, kohtuus. Mitä tarkoittaa kohtuus? Oma kohtuus on jokaisen itse määriteltävä. Kohtuus ei ole absoluuttista, se on suhteellista. Niin kuin moni muukin asia tässä elämässä ;)

Mulla oli ilo osallistua ystävänpäivän kynnyksellä Kartanoravintola Wohlsgårdin järjestämään elämykselliseen espanjalaisten viinien iltaan. Tilaisuudessa nautittiin neljän ruokalajin illallinen, maisteltiin Espanjan eri alueiden viinejä ja kuultiin tarinoita niiden taustalla Norex Spiritsinviinipastori Juha Rantalan johdolla.

Koska kyseessä oli viinimaistajaiset (tai trendikkäämmin wine tasting), niin viinipastori avasi myös varsin ihmisystävällisesti, joskus hieman monimutkaiselta tuntuvaa viinien makumaailmaa. Ihan mahtavaa! Jos olet vähänkään syvemmin kiinnostunut viineistä, niin suosittelen kyllä osallistumaan ammattilaisen johdolla toteutettuun tapahtumaan…

View original post 1 203 more words