Poimintoja Gastro Helsinki 2016 -tapahtumasta

TAPAHTUMA yhteistyössä Messukeskus.

 

PALEOKEITTIÖ

Postauksen pääaiheena on Gastro Helsinki, mutta aloitellaanpa asiaa päivän tärkeimmällä uutisella eli Paleokeittiö avasi ”ovensa” ja emäntä julkaisi ensimmäisen postauksen keittiön emäntänä tasan viisi vuotta sitten! Kreisiiiiii! Niin ne vuodet vaan vilahtaa. Tähän hätään ei aiheesta kuitenkaan ilmoitusta enempää. Muutaman rivin lisää voi käydä lukaisemassa facen puolelta.

Paleokeittiö 5 vuotta | paleokeittio.fi

Emäntä ”piipahti” siis viime viikolla Gastro Helsinki -tapahtumassa bongailemassa ja maistelemassa horeca -alan tarjontaa. Ja sitähän riitti! Samaan syssyyn vielä ViiniExpo ja voin kertoa, että koivet eivät reilun kuuden tunnin talsimisen jälkeen kiittäneet.

Mutta emäntä kiitti! Hienoja tapahtumia molemmat ja mainio tilaisuus päästä moikkaamaan vanhoja tuttuja yhteistyökumppaneita sekä tutustumaan uusiin alan ihmisiin, heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa.

Alunperin en aikonut rustata tapahtumasta facebook -postausta enempää, mutta kameraan oli tallentunut sen verran kuvamateriaalia ja kassiin esitteitä, että päädyin sitten kuitenkin tekemään tällaisen pikaisen läpileikkauksen muutamien mielenkiintoisten poimintojen kera. Tapahtuma on tosiaan suunnattu alan ammattilaisille, joten ihan kaikkea kuvissa näkyvää ei välttämättä ole suoraan kuluttajien…

View original post 1 094 more words