Kurkistus Kevätmessujen Lähiruoka & Luomu -tapahtumaan

TAPAHTUMA yhteistyössä Messukeskus.

PALEOKEITTIÖ

Emäntä käväisi eilen Helsingin messukeskuksessa tsekkailemassa Kevätmessujen ja erityisesti Lähiruoka & Luomu -tapahtuman antia. Messut ovat edelleen käynnissä ja avoinna vielä huomenna sunnuntaina, joten ehkä siellä kannattaa käydä piipahtamassa nyt kun sääkin näyttää eteläisessä Suomessa sateiselta.

Siellähän oli taas koottu yhden katon alle yhtä sun toista, mutta tässä muutama mun silmään osunut pikainen poiminta kuvakavalkadin kera.

Lihasta on paleoemännän aina hyvä aloittaa, vaikka lihansyönti on viime viikkoina ollut aiempaakin niukempaa Soppa&Salaatti -valmennusryhmän kehitystyön myötä.

Messuilla eteen tuli useampiakin lihasäilykkeitä, joista osa jopa melko eksoottisia. Vai mitä olet karhunlihasta mieltä? Karhun lisäksi löytyi purkeista mm. särkeä, hirveä, poroa ja villipossua. Tarjolla oli myös mielenkiintoista, villisialla täydennettyä poromakkaraa. Maistiainen ois ollut kiva! Käykääs kerjäämässä ja kertokaa, onko makkara yhtä hyvää kuin miltä näyttää ;)

Eniten emännällä aikaa taisi kulua Ruokatiedon osastolla, jossa tulevat ravintolakokit Pohjois-Karjalasta väänsivät hiki hatussa hyviä herkkuja. Musta koko messujen paras suupala oli tämä savulohella täydennetty perunapiirakka kera kirjolohen(?) mädin…

View original post 309 more words