Kevään ruokauutuuksia Food for Media -tapahtumassa

TAPAHTUMA yhteistyössä viestintätoimisto Akvamariini Porter Novelli.

PALEOKEITTIÖ

Tämä kevät on kuulkaas sellaista aikaa, että häppeninkiä riittää joka lähtöön. Tuntuu, että ei vain luonto, vaan myös kaikki muu, ihmiset ja toiminnot heräilevät energiatankit täynnä talviunilta.

Käväisin eilen Food for Media -tapahtumassa tsekkailemassa kevään tarjontaa ruokarintamalla. Ja siellähän oli vaikka mitä! Tarjontaa ja tarjoilua,  jo ennestään tuttuja tuotteita ja kasvoja sekä paljon uusia tuttavuuksia.

Tekee kyllä hyvää päästä välillä ihan oikeiden ihmisten ilmoille tuulettumaan. En usko, että valehtelen kovinkaan paljoa, jos väitän 95% kommunikoinnista tapahtuvan täältä ruudun takaa blogin, somen tai sähköpostin välityksellä. Mielelläni minä sinullekin näitä herkkuja face-to-face -tarjoaisin, mutta tällä(kin) kertaa on tyytyminen kuvapläjäykseen jokusen saatesanan kera.

Aloitellaan jo tuttuun tapaan täältä paleommasta päästä ja edetään siitä sitten enemmän harvinaisempien herkkujen puolelle.

  1. Herkullisiä sieniä! Weeeell, sienten herkullisuudesta voinee olla montaa mieltä, mutta ainakin olivat niin herkullisen näköisiä, että oli pakko ikuistaa muistikortille. En ole vielä oikein päässyt sienten makuun, vaikka herkkusienichevicheä tulikin tilaisuudessa maisteltua. Grillikausi on kuitenkin…

View original post 898 more words