Ruokajuhlat uudistuneella M/S Gabriellalla – Ravintolamaailma ja Viking Buffet

RUOKAMATKA yhteistyössä Viking Line.

PALEOKEITTIÖ

Vappu alkaa olla taas vuodeksi taputeltu! Emäntä juhli vaput, synttärit ja monet muutkin kevään juhlat jo etukäteen viime viikonloppuna Viikkarilla ja Ruotsin maalla suunnatessamme pienelle, tai oikeastaan vähän isommalle blogiretkelle Tukholman Lakritsifestareille.

Nyt on jo vaihdettu paleovapaat takaisin Soppa&Salaatti -linjalleJos sustakin tuntuu näin vapun jälkimainingeissa, että pieni ruokatsemppaus olisi paikallaan, niin mukaan ehtii vielä tänään tai viimeistään huomenna maanantaina. Welcome!

Sit reissuun, osa yksi! Yritys pitää postaus lyhyenä tyssäsi heti alkuunsa runsaaseen kuvamateriaaliin. Koska kuvat, kun sanat ei riitä. Eikä tässä tapauksessa kyllä riitä kuvatkaan. Oli sen verran antoisa ja monipuolinen, paikoitellen jopa hulvaton reissu, että sitä ei pysty interwebin välityksellä kuvailemaan. Se täytyy kokea! Joten ei muuta kuin kamat kassiin ja nokka kohti uudistunutta Viking Gabriellaa! Lakumessut meni jo, mutta palaan niihin vielä toisessa postauksessa.

Keskityin merellä ensisijaisesti runsaaseen ruoka- ja juomapuoleen, joka olikin kokenut melkoisen uudistumisen sitten viimeisimmän vierailun punaisilla laivoilla. Hiukan oli omituinen tunne astua paattiin…

View original post 933 more words