Ruokajuhlat uudistuneella M/S Gabriellalla – Food Gardenin aamiainen ja à la carte

RUOKAMATKA yhteistyössä Viking Line.

PALEOKEITTIÖ

Ruokajuhlat uudistuneella M/S Gabriellalla jatkuvat!Ensimmäisestä osasta voi käydä kurkkaamassa mitä kaikkea Gabriellalle telakalla tapahtui sekä tutustumassa uuden ravintolamaailman ja Viking Buffetin monipuoliseen ja herkulliseen tarjontaan.

Nyt on aika katsoa, mitä Food Garden -à la carte ravintolalla on tarjottavanaan. Ainakin erikoisaamiaista ja illallista monessa muodossa.

Jos ravintolamaailmassa ja buffetissa on mistä valita, niin valikoimaa riittää myös Food Gardenissa! Aloitellaan aamiaspöydästä.

Nautimme reissun molemmat aamiaiset Food Gardenissa, ja tästä olin henkilökohtaisesti erittäin ilahtunut. Olen myös aiemmilla laivamatkoilla valinnut mieluummin rauhallisen erikoisaamiaisen skumppalasillisella perinteisen meriaamiaisen sijaan. Kyse ei ole niinkään ruoasta vaan tunnelmasta. Musta on mukavaa nauttia aamiainen kiireettä rauhallisessa ympäristössä. Eikä se sampanjalasillinenkaan huono juttu ole ;). Vähän jotain spesiaalia ja ylellisyyttä elämään silloin kun vapaalle vaihdetaan!

Skumpat tuli tuhottua molempina aamuina, ja niin innoissani kun kaikesta aamiaispöydän antimista olinkin, niin loppujen lopuksi aika maltillisesti tuli ladottua aamuherkkuja lautaselle. Johtunee omasta ruokarytmistäni; sitruuna-kurkkuvedellä, voikahvilla, ehkä pirtelöllä tai tuorepuristetulla mehulla menen arkena iltapäivään, ja…

View original post 560 more words