Kesän välimerelliset varrassalaatit

RESEPTITYÖ yhteistyössä Cosmopolitan™ -salaatti / Mainostoimisto Sireeni.

PALEOKEITTIÖ

Kesä on grillauksen kulta-aikaa! Mä olen grillitouhuissa aika huono kokematon ja jätän mielelläni ne hommat osaavimpiin käsiin. Makkaran saan kyllä tarvittaessa käristettyä grillissä tai avotulella. Ja apupoikana olen todistettavasti myös joskus grillauspuuhissa hääräillyt. Ehkä tänä kesänä yritän tarttua tätäkin härkää taas sarvista.

Onneksi kesä on myös parasta salaattisesonkia! Salaatit väitän tuntevani ja osaavani. Ovat hyvää ja helppoa kesäherkkua. Kesä, grilli ja salaatti. Siitä se ajatus salattivartaista lähti! Jos salaattiainesten kasaaminen cocktail -tikkuihin onnistuu, niin miksi ei myös grillitikkuihin. Ja onnistuihan se! Vartaista saa vähän enemmän vatsantäytettäkin kuin cocktail -tikuista ;)

Ainahan salaatin voi väsätä vanhaan hyvään malliin salaattikulhoon tai lautaselle. Toimii! Mutta miksi ei kokeilisi joskus jotain muuta. Mun mielestä salaattivartaat ovat aika kiva lisä grillibileisiin tai muihin illanistujaisiin. Hiukan enemmän on väkerrystä, mutta aika nopsaan valmiiksi paloitellut kasvikset ja muut tarpeet pujottaa tikkuihin.

Salaattivartaita voi kukin koota mielensä mukaan, mutta minä pysyin edelleen Välimeren tunnelmissa ja aika klassisissa…

View original post 349 more words