Breezy Midsummer Spritzer!

RESEPTITYÖ yhteistyössä Norex Spirits Oy.

PALEOKEITTIÖ

JUHANNUS! Suomalaisten suurin kesäjuhla tekee tuloaan hurjaa vauhtia! Ensi viikolla tähän aikaan käyvät grillit kuumina ja juhannusjuomat on korkattu. Muutamaan otteeseen.

Myös Paleokeittiön juhannusmenu on hyvää vauhtia valmistumassa. Ruoat ovat jälkkäriä vailla valmiit ja juhannusjuomat sekoiteltu.

Juhannusmenuun saat varmimmin ja ajoissa tilaamalla uutiskirjeen, joka kolahtaa meiliboxeihin huomenna! Laittelen menuun blogiin juhannuksen kynnyksellä, JOS vaan ehdin. Suunnitelmissa on, mutta työn alla on monta muutakin juttua, jotka toivon saavani valmiiksi ennen ensi viikonloppua. Mutta aloitellaanpa juhannuspostaukset raikkaasta spritzeristä!

Kuten Paleokeittiön instagramia seuraavat ovat saattaneet huomata, niin kulunut viikko onkin ollut emännän osalta poikkeuksellisen alkoholi juomapainotteinen. Määrät ovat toki pysyneet kohtuudessa, mutta aika montaa sorttia olen maistanut. Olen oikeastaan viettänyt juhannusta jo tällä viikolla! Ensi viikonlopun aionkin ottaa rauhallisemmin. Ja syödä terveemmin. Kroppa ja yleinen olotila alkavat taas muistutella asiasta…

Aloitin juomapainotteisen viikkoni juhannusjuomien testaamisella keskiviikkona. Onneksi niin, koska sää oli kuvia ajatellen mitä mainion! Torstai menikin Taste of Helsinki-tapahtuman hulinoissa. Ja perjantaina jatkoin matkaani viinimaailmaan kartanoravintola Wohls Gårdin

View original post 409 more words