Tuhtia saksalaista perunasalaattia salaatinlehdeltä

RESEPTITYÖ yhteistyössä Cosmopolitan™ -salaatti / Mainostoimisto Sireeni.

PALEOKEITTIÖ

Juhannus, Suomen kesän suurin ruokajuhla on ihan justiinsa! Jotenkin juhannus tulee joka vuosi yhtä yllättäen. Tosin tänä vuonna aloitin juhannusvalmistelut kerrankin ajoissa. Koska halusin tarjota sullekin inspistä ja ehkä jotain uutta kulmaa juhannusruokailuun. Saksalaista ;)

Juhannus mennee monen kohdalla aika pitkälti perinteitä kunnioittaen. Mäkin tykkään perinteistä, mutta musta on myös kiva saada perinteisiin jotain uutta vivahdetta. Ettei aina sitä yhtä ja samaa.

Jos mietin juhannusta mättönäkökulmasta, niin mun mielestä siihen kuuluvat tuore salaatti, uudet perunat, makkara ja mansikat. Ja ihan pikkasen jotain sopivaa juhannusjuomaa ;)

Tänä(kin) vuonna päätin päästä helpolla ja lyödä useamman kärpäsen yhdellä keittiöseisomalla. Kun pistää yhteen tuoreen salaatin, makkarat, vähän paleoystävän pekonia ja uudet perunat, niin siitähän syntyy saksalaisella perunasalaatilla lastatut Cosmopolitan -veneet! Ja dijoneesia. Eli Dijon -sinapilla maustettua majoneesia. Mansikat säästettäköön pääpalan painikkeeksi.

Hyvää, helppoa ja sopivan tuhtia tavaraa trendikkäästi, mutta perinteitä kunnioittaen. Näin kai voisi tämän annoksen tiivistää.

Ja vähemmän tiskiä ekologisuutta unohtamatta. Kun ei…

View original post 551 more words