Miltä maistuu sateinen Helsinki?

TAPAHTUMA yhteistyössä Taste of Helsinki / Mellakka Helsinki.

PALEOKEITTIÖ

Pikaiset kuvatunnelmat sateisesta Helsingistä Taste of Helsinki -tapahtuman tiimoilta, jossa kävin eilen maistelemassa pääkaupungin makuja ja tunnustelemassa fiiliksiä. Palaan vielä sanallisin selityksin heti kun kerkiän, mutta ajattelin, että kuvakavalkadista saattaisi olla iloa sinulle, joka olet Kansalaistorin puistoon viikonlopun aikana suuntaamassa. Tai sinulle joka vielä mietit, kannattaako keleihin lähteä. Tapahtuma siis jatkuu vielä yli viikonlopun.

EDIT 22.6.16: Vierähti sitten tovi, jos toinenkin ennen kuin ehdin palaamaan muistoissani takaisin Taste of Helsinkiin. Juhannus on pitänyt emännän kiireisenä. Mutta eiköhän se ala olla tältä vuodelta valmisteltu, joten muutama sana kuvien kylkeen viime viikonlopun gourmetfestareihin liittyen.

Sen verran kantapään kautta otettua vinkkiä, että sateenvarjon kanssa on ikävä heilua monen muun samanmoisen seassa. Suosittelen sadetta pitävää vaatetusta. Myöskin varpaat märkänä on ikävä pidemmän aikaa tallustaa. Kumpparit on pop!

Toisiaan, vettä satoi kuin aisaa enemmän tai vähemmän koko ToH -viikonlopun ajan. Harmillinen juttu sinänsä. Ihan kaikkien kannalta. Vaikka tapahtuma ja sen tarjonta olivat hienoja sadesäässäkin, niin kyllä pilvetön…

View original post 1 043 more words