Paleokeittiön KESÄKISA -arvonnat alkaa… NYT!

ARVONTA yhteistyössä Atena Kustannus Oy / Helsinki Wildfoods Oy / Haugen-Gruppen Oy / KitchenTime Ab / Evoke Oy.

 

PALEOKEITTIÖ

Juhannuksesta on selvitty. Vai onko?! On tai ei, niin nyt on aika jatkaa kesää eteenpäin ja ottaa pieni varaslähtö heinäkuuhun korkkaamalla Paleokeittiön kesäarvonnat!

Olethan Paleokeittiön kesässä mukana?!

Kesäkisa-arvonnat alkavat… NYT! Ja jatkuvat koko heinäkuun joka viikko uudella kisalla. Viisi yksinkertaista kysymystä. Ja viisi mahdollisuutta voittaa aika kivoja juttuja pitkin kesää =)

Olen yleensä toteuttanut arvonnat facebookissa, mutta tällä kertaa saan ilokseni tarjota muutamat kesäkisat myös blogissa ja instagramissa. Tämä ensimmäinen on juuri sellainen – kolmen kimppa.

Voit osallistua arvontoihin sinulle parhaiten soveltuvassa kanavassa. Riittää, että tykkäät. Ja vastaat. Saa myös jakaa.

Jos oikein haluat maksimoida voittomahdollisuutesi, niin osallistu vaikka kaikissa kolmessa kanavassa! Samalla tai eri vastauksella. Yleensä näihin kysymyksiin on vain yksi vastaus. Mutta ei olla nyt turhan tarkkoja. Koska kesä ja hyvä fiilis!

Ensimmäisen viikon kesäkisassa etsin sitä sinun mielestäsi maistuvinta kesäruokaa. Kesäruoalla tarkoitan ihan oikeaa ruokaa. Herkkujen; suolaisten ja makeiden vuoro tulee myöhemmin. Eli kerro tämän postauksen kommenteissa…

View original post 204 more words