LETTUKESTIT – Lettukakkua ja pinkkiä pöytään!

TUOTETESTAUS yhteistyössä Norex Spirits Oy.

PALEOKEITTIÖ

Kesä ON ihanaa aikaa! Etenkin kun sää suosii. Vähän epävakaisesti on tänä kesänä suosinut, mutta sen verran ehti aurinko viime lauantaina pilvien välistä pilkistää, että saimme järkättyä perheen kesken jo perinteeksi muodostuneet lettukestit!

Olemme yleensä nauttineet ison kasan perinteisiä räiskäleitä kera kerma- tai vaniljavaahdon ja itse tehdyn hillon. Tällä kertaa minä halusin LETTUKAKUN. Komean ja maukkaan kakun sainkin!

Äippä paistoi letut ja vatkasi vaahdon. Iskä hoiti mustikat metsästä. Kakun kokosimme äipän kanssa yhdessä. Ja minä toin pullon Pinkiä pöytään. Koska pinkki kuplajuoma vaan kuuluu kesään ja samalla saatiin kesteille vähän enemmän juhlan tuntua.

Pari sanaa Pinkistä. Mitä kuplajuomiin tulee, niin mähän olen pinkkien eli rosèkuohuvien suuri ystävä. Koska #tytöttykkääpinkistä! Mielelläni tilaan ravintolassakin alkuun lasillisen pinkkiä. Jos sellaista on.

Siksipä olin ihan happyhappyjoyjoy, kun sain maahantuojalta pullollisen Parés Baltàn rosè cavaa maisteltavaksi. Olin iloinen tietysti pinkistä, mutta erityisen iloinen olin juurikin Parés Baltàn Pinkistä!

Aloitin alkukeväästä projektin nimeltä ”Matka viinimaailmaan”

View original post 390 more words