Rakkautta ravintola Tocassa

RAVINTOLAESITTELY yhteistyössä ravintola Toca.

PALEOKEITTIÖ

Onko rakkautta ilmassa…? No todellakin ON, ja tällä kertaa minä aion kirjoittaa enemmän rakkaudesta kuin ruoasta. Silläkin uhalla, että kaikki Paleokeittiön ystävät kaikkoavat sivuilta, eivätkä palaa enää ikinä! Aion kertoa teille rakkaudesta ravintola Tocassa, jossa sain ilon ja kunnian vierailla. Mistähän mä oikein aloittaisin…

Rakkauspakkaus LEEVI – STRIKE THE POSE!

Ehkä aloitan kertomukseni rakkaudesta italialaiseen ravintola Tocaan aivan alusta. Faktoja en lähde toistamaan vaan ohjaan samantien Tocan kotisivuille, josta löytyvät aukioloajat, menut ja muut tosiasiat.

Kokki työn touhussa, kynä kädessä. Esivalmistelua kattauksiin.

Sain ensikosketukseni Tocaan alkukesän Taste of Helsinki -tapahtumassa. En ollut törmännyt Tocaan aiemmin ja olenkin äärimmäisen onnellinen, että he olivat tapahtumassa mukana. Tai minä olisin montaa kokemusta ja tunnetilaa köyhempi.

Tocan annokset tekivät vaikutuksen jo Taste of Helsingissä. Ehkä joku vielä muistaakin melko yksinkertaisen, mutta ihan mahtavan arancini -pallon. Täytyy myöntää, että en ollut kovinkaan vaikuttunut saadessani vaatimattoman oloisen annoksen eteeni, mutta pallo pääsi yllättämään maukkaudellaan. Ja uteliaisuuskin heräsi siinä samalla; mikä…

View original post 1 356 more words