Oon mä juonu viinii Penedesissä – Viini-illasta espanjalaiselle viinitilalle

RUOKATUOTANTO | RUOKAMATKAILU yhteistyössä viinitila Pares Balta.

PALEOKEITTIÖ

Olen tainut joskus kumota lasillisen Wienissäkin, mutta yhtään pitkää, kylmää en sen enempää Lyypekissä kuin missään muuallakaan. Koska olut ei vaan ole mun juttu. Ei ole koskaan ollut, eikä tule olemaan.

Paitsi että never say never; ei viinikään vielä viisi vuotta sitten ollut yhtään mun juttu. Enkä olisi kuuna päivänä osannut kuvitellakaan vierailevani vuonna 2016 oma-aloitteisesti viinitilalla. Näin nyt pääsi kuitenkin käymään ja kokemus oli ihan huippu!

Jos otetaan vielä muutama askel taaksepäin ennen kuin sukelletaan Penedesin, yllättävän vehreisiin maisemiin.

Aloitin matkani viinimaailmaan viime kevät-talvella Wohls Gårdin Viinin ja ruoan liitto -illalliselta. Enpä silloin tiennyt, millaisiin seikkailuihin tie tulisi vielä viemään! Silloin kuitenkin tuntui, että elämässä oli tilaa ja halua oppia jotain uutta.

Viini oli oikeastaan aika luonnollinen jatke elämän pyöriessä viime vuodet melko vinhasti ruoan ympärillä niin blogin, valmennustyön kuin oman innostuksenkin tiimoilta. En ole koskaan ollut, enkä ole oikein vieläkään mikään viininlipittäjä. Hyvässä seurassa on kuitenkin mukava…

View original post 1 339 more words