Hyvän mielen pääsiäispöytä 2017

MENUSUUNNITTELU yhteistyössä Reinin Liha / Four Seasons Fish / Norex Selected Brands / Decanter / Kirkkonummen Kukka.

PALEOKEITTIÖ

Pääsiäinen tulee! Saa tulla. Koska ainakin emäntä on tänä vuonna ajoissa liikkeellä ja kerrankin valmis. Pääsiäisruoat on testattu ja reseptit ylös kirjattu. Ensi viikolla kirjailen pääsiäispöydän antimet valmistusohjeineen sivustolle sinunkin iloksesi ja inspiraatioksesi. Mutta nyt jo hieman esimakua tämän vuoden pääsiäiskattauksesta näin menuun muodossa.

Paleokeittiön pääsiäispöytä mallia 2017, olkaa hyvät!

Nyt on aika pikaisaa ja helppoa KotiGourmeta tarjolla. Ei liian fancya, mutta kuitenkin vähän jotain muuta kuin ihan tavan arkiruokaa. Inspiroidu tai sovella, toteuta koko menu tai tarjoa parhaat päältä. Mutta ennen kaikkea vietä rento ja maukas pääsiäinen. Kunhan tässä sinne saakka päästään…

Nimesin kattauksen ”Hyvän mielen pääsiäismenuksi”. Perimmäinen ajatus nimen taustalla löytyy hyvistä, aidoista raaka-aineista ja maukkaasta kotikokkauksesta. Reseptit ovat tuttua Paleokeittiö -juttua eli täysin viljattomia ja sokerittomia sekä melko maidottomia, mutta äärettömän herkullisia! Tietysti. Kuka sitä huonoa ruokaa laittaisi. Ainakaan pääsiäisenä ;)

Eihän tästä kokonaisuudesta voi muuta kokoon keittää kuin hyvän mielen! On tuoreita raaka-aineita, keveyttä ja raikkaita makuja. Palan…

View original post 62 more words