Parrot MiniBar – Tallinnan yllätyksellisin ravintola!

RUOKAMATKA | RAVINTOLAESITTELY yhteistyössä Visit Tallinn.

PALEOKEITTIÖ

Welcome to THE JUNGLE! Ihan Amazonille asti ei kuitenkaan tarvitse matkustaa. Riittää, että ottaa laivamatkan lahden yli Tallinnaan!

Tallinnan ravintolaskenessä tapahtuu. Uusia, jännittäviä ja ennen kaikkea laadukkaita ravintoloita tuntuu syntyvän kuin sieniä sateen jälkeen. Itse asiassa koko Tallinna tuntuu kasvavan ja kehittyvän hurjaa vauhtia. Rakennustyömaita näkyy siellä täällä. Hienointa on vanhojen teollisuusalueiden ja -rakennusten restaurointi ja valjastaminen nykypäivän tarpeisiin. Katsokaa vaikka Telliskiven luovaa aluettatai Tallinnan uudeksi kaupunkisydämeksi nimettyä Rotermannia!

Vaikka olen näillä parilla Tallinnan reissulla nähnyt ja kokenut paljon kaikenlaista, niin aina kotiin palatessa jää tunne, että täytyy tulla pikaisesti takaisin. Koska niin paljon jäi vielä näkemättä.

Jos Tallinnan Huvikummuksi nimeämäni Umami teki lähtemättömän vaikutuksen, niin samoin teki Vanhakaupungin sykkeessä sijaitseva, upouusi ravintola Parrot MiniBar. Kokemukset olivat hyvin erilaisia, mutta omalla tavallaan yhtä ainutlaatuisia molemmat, varsinaisia ruokaelämysretkeilijän keitaita.

Jo Umamin kohdalla kerroin, kuinka kaipaan elähdyttävään ravintolakokemukseen nykyään muutakin kuin hyvää ruokaa ja juomaa. Palvelu on tärkeä…

View original post 865 more words