Terveysruokaa Tallinnassa – Ravintola Kadriorg

RUOKAMATKA | RAVINTOLAESITTELY yhteistyössä Visit Tallinn.

PALEOKEITTIÖ

Juhannus tuli, oli ja meni ilman sen suurempia ruoka- tai juomajuhlia. Hyvä niin, sillä Tallinnassa tuli ruokajuhlittua juhannuksenkin edestä. Keskikesän kekkereistä jäi kyllä muutama uusi resepti takataskuun, joista toisen innoittajana toimi viimeisimmällä Tallinnan matkalla tutuksi tullut, terveysravintolaksi itseään tituleeraava ravintola Kadriorg.

Ravintola Kadriorg löytyy nimensä mukaisesti kivenheiton päässä ydinkeskustasta sijaitsevasta Kadriorgin puistomaisesta kaupunginosasta, jossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa fiilistelemässä seesteistä ja vehreää tunnelmaa.

Alueella majailee myös useampi museo ja upea Kadriorgin puisto muotoonleikattuine kasveineen, Joutsenlampineen ja japanilaisine puutarhoineen. Oiva paikka rentoon ulkoiluun! Paikalle pääsee kätevästi vaikka ratikalla.

Kadriorgista löytyy myös useita kahviloita ja ravintoloita, mm. kovasti kehuja saanut Salt, johon en valitettavasti itse vielä tällä reissulla ehtinyt.

Ravintola Kadriorgista en etukäteen mitään tiennyt, mutta mielenkiinto kyllä heräsi heti kun näin upean ravintolarakennuksen ulkoapäin.

Rakennuksen sivustalla sijaitseva, viihtyisänoloinen terassi vain lisäsi kiinnostustani. Puhumattakaan ex-arkkitehdin silmää kovasti miellyttäneistä, selkeistä sisätiloista isoine ikkunoineen ja niistä aukeavine vehreine näkymineen.

Ravintola sijaitsee kolmessa kerroksessa…

View original post 701 more words