Lähtisitkö luomuviini-illalliselle? (ARVONTA!)

ARVONTA yhteistyössä kartanoravintola Wohls Gård.

PALEOKEITTIÖ

Tämähän meni nyt ihan viineilyksi! Viime viikolla oli vähän juttua viinintuotantoon liittyen. Samaisessa artikkelissa huutelin suosituksia alkuviinien perään. Niitä ei ole vielä kuulunut, mutta nyt mulla olisi antaa teille, alkuviineistä kiinnostuneille muutama vinkki.

Käväisin nimittäin maanantaina tapahtumassa, jossa pääsin näitä maistelemaan vähän laajemminkin. Tällainen maistelutilaisuus on siinä mielessä hyvä, että viinien vertailu on huomattavasti helpompaa kuin nauttiessa lasillisen silloin ja toisen tällöin.

Mutta ensin tämän artikkelin pääasiaan…

Lähtisitkö luomuviini-illalliselle?

Nyt olisi nimittäin mahdollisuus päästä maistelemaan luomuja, biodynaamisesti tuotettuja ja alkuviiniäkin oikein neljän ruokalajin illallisen kera tunnelmallisessa kartanomiljöössä. Veloituksetta.

Kuva: Wohls Gård

Kotikunnassani Kirkkonummella sijaitsevan kartanoravintola Wohls Gårdin Viinin ja ruoan liitto -illalliset starttaavat perjantaina 6.10. Aiheena em. mainitut viinit kera lähi- ja luomutuotetuista raaka-aineista kootun illallisen (tsekkaa lisätiedot Wohls Gårdin tapahtumasivulta).

Ja nyt mulla olisi jälleen ilo arpoa illalliskortit (kokonaisarvo 164 €) yhdelle onnekkaalle seuralaisineen!

View original post 774 more words

Mainokset