Punaviiniä ja tuhtia ruokaa – Emilio Moro viinintekijäillallinen @Bistro O mat

TAPAHTUMA yhteistyössä Bistro O mat.

enJOY

Bistro O mat tarjoilee neljän ruokalajin viini-illallisen kera espanjalaisten punaviinien

Emilio Moro viinintekijäillallinen | ravintola Bistro O mat, Kirkkonummi | 25.10.2017 klo 18:00

Viinintekijäillalliset ovat mielenkiintoisia ja antoisia kokemuksia. Tarjolla on yleensä paitsi herkullista ruokaa kera mielenkiintoisten viinien, niin myös mahdollisuus kurkistaa viinituottajan maailmaan; tarinoihin viinitilan taustoista sekä faktoihin nautittavien viinien kasvatuksesta ja jalostamisesta muotoon, jossa me sitä nautimme.

Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Espanjan Ribera del Dueron alueella tuotettuihin Emilio Moron viinitalon punaviineihin kera syksyisen neljän ruokalajin menun ravintola Bistro O matissa keskiviikkona 25.10.17. Viineistä ja niiden tuotannosta tulee paikan päälle kertomaan itse Josè Moro, toinen Emilio Moro viinitalon nykyisistä vetäjistä.

Josè maistattaa Bistro O matin loihtiman, herkullisen aterian yhteydessä kaikkiaan neljää heidän tuottamaansa, Tinto Fino -rypäleestä valmistettua punaviiniä. Viineistä kolme edustavat Moron perinteisempää tuotantoa ja yksi Cepa 21 -viinivalmistamon tuottamaa modernia viiniä. Mukana on myös talon palkittu huippuviini, 25-75 vuotta vanhoista viiniköynnöksistä poimittu ja sen jälkeen 18 kuukautta…

View original post 137 more words

Mainokset