Viini ja Ruoka – Suomen herkullisin tapahtuma

TAPAHTUMA yhteistyössä Messukeskus.

enJOY

Viinit ja ruoka valtaavat Messukeskuksen lokakuun viimeisenä viikonloppuna

Viini ja Ruoka -ruokatapahtuma | Messukeskus, Helsinki | 26.-29.10.2017

Viini ja Ruoka -tapahtuma kokoaa jälleen lokakuun viimeisenä viikonloppuna yli 120 viinin ja ruoan näytteilleasettajaa Helsingin Messukeskukseen. Tapahtumassa on mahdollisuus maistaa edullisesti 30 viinimaahantuojan tuotteita yli 700 viinin joukosta. Lisäksi paikalla on 9 ruokarekkaa varmistamassa, ettei nälkä yllätä kesken tapahtuman.

Tapahtuman puitteissa järjestetään myös opastettuja maistelutilaisuuksia. Suositeltavaa sinulle, joka haluat tietää viineistä vähän enemmän. Mukana on myös paljon erilaista ohjelmaa, mm. kokkausnäytöksiä. Torstaina 26.10. klo 17 järjestetään niinkin eksoottinen kisa kuin Rypäleenpoljennan SM-kisat. Samalla lipulla pääset piipahtamaan myös Helsingin Kirjamessuilla.

Katso tarkemmat tiedot Viini ja Ruoka -tapahtumasivulta!

Osallistu arvontaan ja voita liput tapahtumaan!


Aiheesta lisää…

View original post 5 more words

Mainokset