Viini ja Ruoka -tapahtuman tunnelmia ja titteleitä

TAPAHTUMA yhteistyössä Messukeskus.

enJOY

Vilahtipa viikko viinillisissä tunnelmissa! Harvemmin sitä tulee viikossa, tai itse asiassa puolessa, reippaat 30 eri viiniä maisteltua. Paino sanalla maisteltua. Nyt vaan sattui monta viinipainoitteista tilaisuutta yhteen nippuun. Merkittävimpänä tietysti Helsingin Messukeskuksessa järjestetty Viini ja Ruoka -tapahtuma, josta ajattelin kirjata vielä hieman tunnelmia ylös. Koska Viini ja Ruoka tulee taas! Ensi vuonna. Uskoisin.

Vaikka Viini ja Ruoka -messuilla oli esillä myös kaikenlaista ruokaan liittyvää, niin päätin keskittyä ensisijaisesti viinipuolen tarjontaan. Fiksu päätös. Viisi tuntia vilahti. Monta hyvää juttua jäi kokematta. Ja maistamatta.

Täytyy myöntää, että somen kuvallista tarjontaa oman torstaisen messukäyntini jälkeen selatessa iski messukateus. Enkö ole kolmessa vuodessa oppinut vielä mitään? Olen, mutta en tarpeeksi. Jo ennalta tiesin, että ilman minkäänlaista suunnitelmaa homma menee haahuiluksi. Haahuiluksi se meni suunnitelman kanssakin. Näköjään.

Olin listannut ennalta kymmenkunta viiniä, joita ainakin halusin maistaa. Kahdeksan kymmenestä jäi maistamatta. Se tietysti jäi jälkikäteen harmittamaan. Koska mission NOT completed. Toisaalta nautin kyllä suunnattomasti…

View original post 879 more words

Mainokset