Sido silmät ja nauti – 4 Senses Dinner in the Dark @Musiikkitalo

TAPAHTUMA yhteistyössä Haaga-Helia Popping it up.

enJOY

Haaga-Helia Popping it up tarjoilee neljän ruokalajin illallisen – SOKKONA

4 senses dinner in the dark | Musiikkitalo, Helsinki | 13.11. – 2.12.2017

Miltä ruoka maistuu, kun et tiedä, mitä syöt ja yksi olennaisesti ruoan nauttimiseen käytetty aisti suljetaan? Miltä tuntuu ruokailla kun silmäsi peitetään ja joudut turvautumaan näköaistin sijaan muihin aisteihin?

Mitä pelkkä ruoan tuoksu, suutuntuma, maku sekä äänet suussa ja lautasella annoksesta kertovat? Onko musiikilla vaikutusta ruokailukokemukseen? Tunnistatko raaka-aineet sokkona? Voitko luottaa omiin aisteihisi silloin, kun yksi on pelistä pois?

Millaiseksi ruokailukokemus muodostuu, kun näköaisti ohitetaan? Onko ilman näköaistia mahdollista nauttia ruoasta runsaasti näköaistiärsykkeitä tarjoavassa maailmassa enemmän? Vai tarvitaan silmiä, jotta ruoka tuottaisi korkeamman nautinnon?

Miltä tuntuisi syödä, jos olisi sokea?

Mielenkiintoisia kysymyksiä, joihin on mahdollisuus löytää vastauksia kuudella, Haaga-Helian restonomiopiskelijoiden ideoimalla ja yhteistyössä Helsingin Musiikkitalon kanssa toteutettavalla neljän ruokalajin 4 senses in the dark -illallisella.

”Musiikki ja ruoka koetaan useilla eri aisteilla ja molemmissa on omat melodiat…

View original post 222 more words

Mainokset