Vuoden mielenkiintoisin viinitapahtuma – Unearthed Wines 2017

TAPAHTUMA yhteistyössä Vino Nostrum.

enJOY

Vino Nostrum tuo Helsinkiin italialaiset artisaaniviinit viinintekijöineen

Unearthed Wines 2017 | Astoria -sali, Helsinki | 18.11.2017 klo 11-20

Artisaaniviineihin erikoistunut viiniverkkokauppa Vino Nostrum tuo ensimmäistä kertaa Suomeen ainutlaatuisen, jopa ennennäkemättömän tapahtuman, johon kaikki laadukkaiden viinien ystävät ovat tervetulleita tapaamaan viinien tuottajia ja maistamaan ”Lempiviiniäsi, jota et vielä ole maistanut”.

Kyseessä on ehkä vuoden mielenkiintoisin viinitapahtuma, sillä kaikki Vino Nostrumin edustamat viinit ovat luonnonmukaisin menetelmin tuotettuja artisaani- eli käsityöläisviinejä.

Artesaaniviinejä tuotetaan vain pieniä määriä (alle 100 000 pulloa/vuosi). Viinien valmistuksesta, niin viinitarhoissa kuin -kellareissakin, vastaa tilan omistaja itse. Taustalla on aitoja ihmiskohtaloita ja tarinoita, joita persoonalliset viinit nauttijalleen välittävät.

Kaikki Vino Nostrumin edustamat viinit ovat vapaita kemiallisista torjunta-aineista. Käymisprosessi tapahtuu spontaanisti luonnollisten hiivojen avulla ilman makua tai muita viinin ominaisuuksia muokkaavia lisäaineita – the way nature intended to; pääosassa rypäle ja olosuhteet, joissa hedelmänsä kantanut köynnös on kasvanut.

Every year is different, and so will the vintages of the…

View original post 231 more words

Mainokset