Yllätysillallinen sokkona – Unohtumaton kokemus

TAPAHTUMA yhteistyössä Haaga-Helia Popping it up.

Ravintolatarinat

Jänskättää! Hyvällä, innostuneella ja malttamattomallakin tavalla. Päässä pyörii enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Kaikki uusi ja ennenkokematonhan pistää aina vähän ennalta pohtimaan.

Kaikenlaisiin tilaisuuksiin olen vuosien varrella osallistunut ja monessa ravintolassa syönyt, mutta en tällaisessa.  Illalla edessä olisi neljän ruokalajin illallinen. Yllätysillallinen. Silmät sidottuina.

Ehkä olen poikkeuksellinen tapaus, mutta en ole koskaan syönyt mitään näkemättä tai tietämättä, mitä suuhuni pistän. Kun tällainen ainutlaatuinen mahdollisuus eteen tuli, niin oli aivan päivänselvää, että tilaisuuteen tartuttaisiin.

Uudet elämykset ja kokemukset ovat elämänsuolaa. Maukkaimmillaan.

Ja maukkautta meille Haaga-Helian restonomiopiskelijoiden järjestämällä 4 Senses in the Dark -sokkoillallisella todellakin tarjoiltiin. Isolla kädellä ja usealta kantilta; ei vain herkullista ruokaa vaan ainutlaatuisia elämyksiä ja mielenkiintoisia kokemuksia.

Mainittakoon heti alkuun, että 4 Senses in the Dark -kattauksia on vielä tuloillaan enkä aio pilata yllätystä tai sabotoida tuleviin kattauksiin osallistuvien kokemusta. Tässä artikkelissa ei nähdä ruokakuvia, eikä kerrota, mitä kaikkea ihanaa eteemme saimme. Sen aika tulee myöhemmin. Tarkoituksena on kirjata tuntemuksia…

View original post 1 768 more words