Juhlaruokaa Wohlsin kartanosta

TAPAHTUMA yhteistyössä kartanoravintola Wohls Gård.

enJOY

Marraskuisena perjantai-iltana vietettiin jo muutaman vuoden varrelta tutuksi tullutta Viinin ja ruoan liitto -teemailtaa tunnelmallisessa kartanoravintola Wohls Gårdissa herkullisen ruoan ja peräti 7 eri viinin voimin. Teemana oli tällä kertaa Suomi 100 -hengessä loihditut loppuvuoden juhlaruoat sekä juhlapöytään passaavat viinit.

Teema tuntuikin kiinnostavan ihmisiä kovasti, sillä tilaisuus oli loppuunmyyty. Kartanon kaikki kolme alakerran yleisökäytössä olevaa, lempeästi kynttilöin ja kristallikruunuin valaistua, tunnelmallista salia olivat täyttyneet iloisista viinin ja ruoan ystävistä.

Juhlateemasta huolimatta tunnelma ei ollut jäykän virallinen vaan kartanolle tyypillisen rento ja rempseä.

Viinien valinnasta, esittelystä sekä hauskoista ja opettavaisista tarinoista vastasi tuttuun tapaan viinipastori Juha Rantala omalla, persoonallisella tyylillään. Kartanon emäntä, hiljattain Rôtisseurs -käädytetty Sirpa Granqvist-Häiväläinentaikoi keittiössä eteemme kattavan menullisen juhlavia Suomi -herkkuja, jotka meillä on nyt ilo jakaa reseptien muodossa kanssanne.

Jos siis vielä pohdit herkkuja loppuvuoden juhlapöytiin, niin nyt olisi tarjolla menullisen verran inspiraatiota ja kourallinen ruokaohjeita juhlapöydän toteuttamiseen.

Wohls Gårdin kartanoravintola toimii tilausravintolana Kirkkonummella, luonnonkauniissa miljöössä…

View original post 959 more words

Mainokset