Paljastuksia pimeästä

TAPAHTUMA yhteistyössä Haaga-Helia Popping it up.

Ravintolatarinat

Kuukausi sitten istuuduimme Helsingin Musiikkitalon terassilämpiössä jo joulun tunnelmaa enteilevän, havuin koristellun ja kynttilöin valaistun tummanpuhuvan pöydän ääreen. Peitimme jännittyneinä silmät ja heittäydyimme nauttimaan neljän ruokalajin yllätysillallista kaikkien muiden, paitsi näköaistin varassa. Kokemus oli kaikin puolin upea, antoisa ja opettavainenkin. Nyt on aika siirtää maskit silmiltä sivuun ja katsoa, mitä kaikkea Haaga-Helian taitavat restonomiopiskelijat eteemme illan aikana taikoivat.

Jotta järkytys ei olisi ollut ensikertalaiselle liian suuri, niin aloitimme aistien avaamisen silmät auki kera alkoholittoman alkumaljan. Lasissa oli intensiivisen oranssina hehkuvaa juomaa, jonka maku paljasti värin olevan peräisin porkkanasta. Porkkanan ohella olin vakuuttunut aniksen läsnäolosta. Ehkä ripauksesta sitruunaakin.

Mutta yllätys, yllätys! Lasista ei nimittäin tähtianista löytynyt vaan jotain muuta ehkä vieläkin yllättävämpää.

MITÄ?! Tämän jätän tässä vaiheessa vielä salaisuudeksi, sillä ajattelin paljastaa opiskelijoiden luvalla tämän todella kivan driksun reseptin ihan kokonaan. Toivottavasti ehtii vielä ennen joulua, sillä drinksu sopii mielestäni aivan loistavasti loppuvuoteen.

Alkumaljojen jälkeen oli aika vetää maskit kasvoille…

View original post 910 more words