Tumma mokkakakku kruunaa kahvihetken (+ARVONTA!)

ARVONTA | RESEPTITYÖ | TUOTE-ESITTELY yhteistyössä KahviKaveri.


enJOY kahviarvonta

enJOY

Kahvi, kaffe, coffee! Tuo yksi maailman laajimmalle levinnyt, ja teen sekä kaakaon ohella yleisesti hyväksytyin nautintoaine piristää monen päivää heti aamusta alkaen. Kun kahvikoukkuun kopsahtaa, niin siitä on vaikea irroittautua. Päivä ei vaan lähde käyntiin ilman kupposta kuumaa. Riippuvuus vai tapa? Todennäköisesti molemmat. Mutta onneksi ei kohtuudella kovin vaarallista kuitenkaan.

Kahvi sopii moneen tilanteeseen ihan sellaisenaan ilman sen kummempia lisätoimenpiteitä tai lisukkeita. Jokaisella tapaa kuitenkin olla paitsi omat suosikkikahvinsa, niin myös tavat valmistaa ja nauttia kuppi kuumaa huumaa.

Koska olet viimeksi kokeillut jotain uutta kahvilaatua?

Nyt siihen olisi oiva tilaisuus, kun KAHVIKAVERI tarjoaa enJOYn lukijoille mahdollisuuden voittaa itselleen erityisesti kahvien maisteluun ja vertailuun sopivan, neljän kahvin maistelusetin. Osallistumisohjeet arvontaan artikkelin lopussa.

Team enJOY sai KahviKaverilta muutaman kahvipapupaketin testattavaksi. KahviKaverihan on Suomessa, Baltiassa, Puolassa sekä Valko-Venäjällä toimiva, kahviin sekä kahvitarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, joka toimittaa monipuolisesti erilaisia kahveja kätevästi kotiovelle saakka. Yrityksellä on myös kivijalkamyymälä mm. Helsingin Töölössä.

KahvinKaverin kahvia…

View original post 459 more words

Mainokset