Bistro O matin menuillallinen – Herkullista hemmottelua arkeen

Ravintolatarinat

Aika tavallista keskiviikkoa ja tammikuun viimeistä päivää vietiin, kun Team enJOy suuntasi kahden hengen voimin kotikylän menestyneimpään ravintolaan testaamaan muutaman viikon ikäiset valmismenut. Bistro O mat ei pettänyt puoli päivää paastonneita testaajia.

Tarjolla oli taattua BOM -laatua yllätyksellisen edulliseen kampanjahintaan.

Emme olleet kampanjasta etukäteen tietoisia, joten illan lasku yllätti positiivisesti. Jos sinäkin haluat nauttia vatsan täydeltä herkullista ruokaa, niin suosittelen suuntaamaan Bistro O matin tunnelmallisiin pöytiin keskellä viikkoa ennen maaliskuun puoltaväliä. Tutustu aika ainutlaatuiseen tarjoukseen tarkemmin ravintolan facebook -sivulla.

Ilta oli odotetusti ravintolassa rauhallinen. Näin meillä syrjäkylillä valitettavan usein tahtoo olemaan, ellei tarjolla ole jotain erityishäppeninkiä.

Sinänsä rauhaisa ja tunnelmallinen ravintolaympäristö sopi meille hektisen alkuviikon jälkeen mainiosti. Mutta muistui vain mieleeni kun muutama viikko sitten tallustelin pääkaupungin kivisiä katuja ja ihmettelin, kuinka ydinkeskustan ravintolat näyttivät ainakin ikkunan takaa pursuilevan porukkaa.

Menuita ei kauan tarvinnut kummankaan ihmetellä, sillä olimme jo etukäteen päättäneet valita valmiit menut. Toiselle ensimmäinen ja toiselle toinen, jotta…

View original post 951 more words