Tuhtia pikkusuolaista talviselle brunssille

MENUSUUNNITTELU | RESEPTITYÖ yhteistyössä Wohls Gård.

enJOY

Onko ihanampaa tapaa viettää viikonloppua kuin istahtaa perheen tai ystävien kesken nauttimaan kiireettömästi herkullisen brunssipöydän antimista kera kuohujuoman?

Ei ainakaan ruokaharrastajalle ihan heti tule kovin montaa muuta juttua mieleen.

Olimme jo pitkään puhuneet kartanoravintola Wohlsgårdin keittiömestari Sirpa Granqvist-Häiväläisen kanssa yhteisestä kokkaustuokiosta. Eräänä helmikuisena viikonloppuna teimme vihdoin puheista totta, ja suuntasimme kartanon keittiöön kokkaamaan pienimuotoista brunssia.

Vaikka puhetta oli riittänyt jo pitkään, niin toimeen kävimme lopulta hyvinkin pikaisella aikataululla. Brunssin teemaksi päätimme ottaa talvipäivään mainiosti sopivat, hieman tuhdimmat, suolaiset pikkupalat.

Vaikka tämä talvi alkaa vähitellen vedellä jo viimeisiään, niin vielä ovat ilmat sen verran viileät, että talvinen brunssi on edelleen ajankohtainen. Käy sinäkin siis tuumasta toimeen ja rakenna nautinnollinen viikonloppubrunssi sopivalle porukalle!

Vaikka menun kaikki tarjottavat ovat melko yksinkertaisia valmistaa, niin kyllähän meillä keittiössä tuhraantui tunteroinen jos toinenkin. Siitäkin huolimatta, että ammattilaiskeittiössä moni asia valmistuu kotikeittiötä pikaisemmin. Olimme suunnitelleet reseptit aiemmin viikolla ja hankkineet raaka-aineet jo edellisenä päivänä, mutta muuten emme…

View original post 976 more words

Mainokset