Boutiquehotelli Schlössle – Ylellistä ja lämminhenkistä majoitusta Tallinnassa

HOTELLIESITTELY | MATKAILU yhteistyössä Hotelli Schlössle, Tallinna.

Ravintolatarinat

Tekisi mieli aloittaa artikkeli dramaattisesti lauseella ”Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun taannoisella Tallinnan matkalla astuimme sisään ylellisen boutiquehotelli Schlösslen tummanvihreistä ruutulasiovista…”.

Se ei kuitenkaan pitäisi paikkansa, sillä silloin oli hiljalleen hämärtyvä alkuilta. Ja hyytävän kylmä pakkassää, kun tuntien Tallinnassa tarpomisen jälkeen saavuimme viimein majapaikkaamme.

Mutta tunne oli sama! Olimme vihdoin päässeet pakkasesta turvasatamaamme, jossa meitä tervehti takkatulen lempeä loimu sekä ystävällinen hotellihenkilökunta. Jääpuikoiksi muuttuneet sormetkin sulivat sukkelaan kuplaisen juoman vilkastuttaessa jähmeäksi jäähtynyttä verenkiertoa.

Oli aika kuoriutua toppavaatteiden uumenista ja istahtaa kuohujuoma kädessä pehmoisena kutsuvalle plyyshisohvalle henkilökunnan huolehtiessa matkalaukut huoneeseemme. Mitä ylellisyyttä! Jota toki sopii viiden tähden luksushotellilta odottaakin, mutta joka moiseen kohteluun tottumattomalle tuntui alkuun jopa hieman hämmentävältä. Positiivisesti hämmentävältä. Ja ihanan rentouttavalta, kun saatoimme jättää asiat hyvillä mielin muiden hoidettaviksi.

Kauan emme kuitenkaan ehtineet olla aloillamme, sillä olimme sopineet esittelykierroksesta isäntämme, hotellin yhteydessä toimivan ravintola Stenhusin Food & Beverage Manager, Mihhail Laurandin kanssa.

Käy lukaisemassa ajatuksiamme ravintola…

View original post 1 034 more words