Sirkkoja samppanjabaarissa

TAPAHTUMA | RAVINTOLAESITTELY yhteistyössä EntoCube, Möet Hennessy Suomi ja Fazer 8th Floor Champagne.

Ravintolatarinat

Sirkka siellä, toinen täällä! Hyönteisruoka rantautuu Suomeen rytinällä. Tietä muille raivaa suomalainen sirkka-armeija Samu Sirkan heiluttaessa tahtipuikkoa. Valloitusstrategiana näyttää olevan hyökkäys kahdesta eri suunnasta.

Ensimmäinen divisioona käy peruskuluttajan kimppuun sirkkaleipä, -snacksit, -suklaa ja muut peruselintarvikkeet aseinaan. Toinen iskee hienostuneemmin HoReCa -puolelta tarjoten mielenkiintoisia ruokayhdistelmiä ja makuelämyksiä sirkkagourmet’n muodossa. Molemmissa sirkka vie huomion, mutta tuntuu silti jäävän loppupeleissä sivurooliin. Kuten Sean Penn”Walter Mittyn ihmeellisessä elämässä”.

Gourmet’n saralla keskushahmoksi näyttää nousseen oman panoksensa sirkkabisnekseen ladannut, innovatiivinen ravintoloitsija ja keittiömestari Henri Alén.

Alénilla on ”Keltaisen lesken” samppanjatalon ohella omat näppinsä pelissä myös Helsingin Stockan kasikerroksen samppanjabaarissa huhtikuun loppuun saakka tarjoiltavassa Crickets & Clicquot – Samppanjaa & Sirkkoja -menussa.

Koin olevani onnekas saadessani kutsun rennon ylelliseen Fazer 8th Floorin samppanjabaariin testaamaan sirkkamenun kera annoksille paritettujen Veuve Clicquot -kuohujuomien. Onnekas siksi, että luvassa oli jälleen uusi tutkimusmatka eksoottiseen sirkkamaailmaan.

Samppanjan ystävänä oli myös hienoa päästä maistamaan arvostetun, mutta itselleni aiemmin etäiseksi jääneen

View original post 937 more words