Matkalla maailman ympäri – Château Lafite Rothschildiä Kungfu Kitchenissä

RAVINTOLAESITTELY | TUOTE-ESITTELY yhteistyössä Servaali ja Château Lafite Rothschild.

Ravintolatarinat

Kungfusta useimmille ensimmäiseksi mieleen tullee muinaiskiinalainen akrobatiaa ja aseita hyödyntävä taistelulaji. Mun päässä alkaa miekkojen ja keppien viuhunnan sijaan soimaan vuoden -74 hittikappale Everybody was kungfu fighting, those kicks were as fast as lightning…”. Täydellinen korvamato.

Kyse ei ollut hittibiiseistä tai mustista vöistä, kun viime viikolla matkasin kohti pääkaupunkimme kivisiä kortteleita. Tosin fiilis oli päivän jälkeen yhtä sekava kuin hyrränä kiinalaiskattojen yläpuolella pyörineellä ninjalla.

Olo on sekava edelleen. Sen verran yllättäviä tilanteita ja yhdistelmiä mahtui yhteen hikiseen hellepäivään.

Aamulla silmät aukaistessa ei ollut hajuakaan, mitä päivä eteen toisi. Se toi paljon. Yllättäviä, mutta ei sentään vaarallisia tilanteita. Hienoja kokemuksia, joista saisi helposti kokoon, ellei nyt ihan kokonaista kirjaa, niin novellin ainakin.

Novelli kertoisi kutsusta kohti tuntematonta ja näillä leveysasteilla harvemmin nähdyn hellepäivän ylikuumentamista moottoreista. Epätoivon hetkistä, Kauniista Kampelasta ja Kungfusta. Sekä jumalten juomasta, jonka takaa löytyy eräs maailman arvostetuimmista viinitaloista.

Siinä tuli yhden iltapäivän ja illan aikana nähtyä ja…

View original post 1 446 more words